Cautare

4341 de rezultate pentru "acte necesare casatoriei in iordania" (4.37 secunde)
Presedintele Romaniei Traian Basescu efectueaza duminica, o vizita oficiala la Autoritatea Nationala Palestiniana, la invitatia omologului sau, presedintele Mahmoud Abbas, in programul deplasarii fiind inclusa si o intalnire cu reprezentantii comunitatii romanesti din teritoriile palestiniene.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a remis, marti, un comunicat de presa prin care anunta ca primarul Constantei, Radu Mazare (foto), s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 23 aprilie 2003 - 6 noiembrie 2003, deoarece a fost concomitent primar si administrator al unei firme, si risca astfel sa-si piarda functia publica.
Juriul de Onoare, Disciplina si Arbitraj al PNTCD a decis, in urma sesizarii Comitetului National de Conducere al formatiunii, excluderea lui Marian Milut din partid "pentru abateri disciplinare grave, in calitate de pretins presedinte al PNTCD", potrivit unui comunicat de presa semnat de presedintele PNTCD Cluj-Napoca, Paul-Sorin Tita.
In ziarul Ring, Adrian Paunescu scrie un text virulent despre cea mai grava ofensa la adresa noastra, a tuturor - prezenta tipului infect, cu toate inventivitatile sale bolnave, in acest joc in care se disputa destinul national. Puteti citi in continuare gandurile lui Adrian Paunescu despre Tr.
Indiferent de guvernul aflat la Palatul Victoria, instabilitatea fiscala a fost de mare clasa in Romania. Codul Fiscal din 2003 a fost modificat pana acum prin 31 de acte normative, care mai de care mai stufoase, punand mediul de afaceri in dificultate.
Conform Regulamentului celor doua Camere ale Parlamentului, sesiunea legislativa extraordinara solicitata de Presedinte va avea loc cel mai probabil in a doua parte a lunii august. ... Traian Basescu si-a exprimat dorinta de-a convoca Parlamentul in prima parte a lunii august, in principal pentru a reface legea ANI.
"Regionalizarea e cel mai inexplicabil gest al lui Basescu de la taierea pensiilor incoace Reorganizarea teritorial-administrativa a Romaniei este cel mai inexplicabil gest al lui Traian Basescu de la taierea pensiilor incoace, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Cei interesati sa afle ce s-a intamplat in dosarele aflate pe rolul Judecatoriilor Craiova, Slatina, Turnu Severin si Targu Jiu, al Tribunalelor Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si al Curtii de Apel Craiova vor putea suna la numarul de telefon 0351.403.100 (numar cu tarif normal, apartinand retelei RDS), apelabil atat de pe fix, cat si de pe mobil, pentru a obtine informatiile dorite.
"AUTONOMIA LOCALA SI DESCENTRALIZAREA ADMINISTRATIVA IN VIZIUNEA PDL" Politizarea in administrarea treburilor tarii si in dezvoltarea teritoriala se face prin dirijarea banilor publici sau europeni numai catre comunitatile conduse de primari portocalii.
Doru Buscu) Romania s-a adunat in jurul haului. ... Uitatura e decupata din fotografiile cu presedintele tarii, pe care unii l-ar sugruma, altii l-ar pupa in cur. In loc de nori, deasupra capetelor sta adunata furia. ... Lumea gafae intaratata, iar rasuflarea ei aduna in aer musculite de otet.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In perioada in care votul zis uninominal era considerat salvarea democratiei m-am opus, caci nu inventam noi democratia;
Programul de innoire a parcului auto national a intrat in impas dupa ce Ministerul Mediului a trimis dealerilor auto, la inceputul lunii mai, o noua reglementare privind modul de casare a rablelor.
Reprezentantii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Centrale Termice (APICT) acuza autoritatile ca incearca sa limiteze numarul debransarilor, prin solicitarea unui numar mare de acte si aprobari costisitoare, incalcand astfel dreptul populatiei de a opta pentru modalitatea dorita de asigurare a confortului casnic.
Mai este putin timp pana cand va intra in circulatie noua moneda nationala. ... Cele doua monede vor circula in paralel pana in data de 31 decembrie 2006, moneda veche fiind inlocuita treptat cu cea noua.
Introducerea de catre Guvern a noi taxe, cum ar fi accizele pentru alcool si tutun, prin alte acte normative decat Codul Fiscal, este contestata cu vehementa de catre Uniunea Generala a Industriasilor din Romania-1903 (UGIR-1903).
In ceea ce priveste rentabilitatea investitiei intr-o astfel de fabrica, nici nu se poate discuta. ... Stapanul cretei de la Basarabi avea asigurat cel putin locul doi in Europa in domeniul carbonatului de calciu. In toata Europa exista doar doua zacaminte de carbonat de calciu.
Programul de stimulare a innoirii parcului national auto va fi reluat in acest an, potrivit unei decizii a guvernului.
Un cetatean in varsta de 90 de ani, din localitatea Nicolae Balcescu, isi vrea inapoi terenul cu suprafata totala de 17,9 ha.
Desi legea venitului minim garantat, precum si cea de acordare a indemnizatiilor de crestere a copilului, au suferit o serie de modificari, normele metodologice de aplicare a noilor acte normative nu au aparut inca.
Actiunile Garzii Financiare Constanta continua in forta, zeci de firme fantoma fiind descoperite in fiecare luna, prejudiciul produs bugetului de stat ridicandu-se de fiecare data la ordinul milioanelor de euro.
google-analytics.com